Advieskosten

Een passende AOV is maatwerk. Hoe hoog of laag uw premie ook wordt, Blokland AOV Advies brengt een vast bedrag van € 465,00 in rekening voor een compleet adviestraject. Dat is inclusief bemiddeling naar een verzekeraar of begeleiding naar de alternatieve oplossing.
 

Adviestraject afgerond

Na volledige afronding van het eerste adviestraject, waarbij u een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt afgesloten of een alternatieve oplossing bent aangegaan, kunt u mij altijd benaderen als u vragen hebt. Daarnaast geef ik ondersteuning als u een beroep op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering moet doen. In het eerste jaar van onze overeenkomst is dat gratis.
 

Onderhoud van uw AOV

Vanaf het tweede jaar hanteer ik een service abonnement voor klanten die een AOV hebben gesloten. De kosten voor dit abonnement is € 150,00 per jaar. Dat komt neer op € 12,50 per maand. U ontvangt jaarlijks enkele weken voor ingang van de volgende periode de nota hiervoor. Wanneer uw persoonlijke en/of financiële situatie is veranderd, kan een nieuw advies nodig zijn. De kosten daarvoor bedragen € 365,00. Heeft u een serviceabonnement bij Blokland AOV Advies? Dan worden die kosten daarvan in mindering gebracht en betaalt u voor een nieuw advies € 215,00.

Neem contact op voor meer informatie

Contact