Het belang van uw klant staat voorop

 

Wat zou u ervan vinden, wanneer een specialist het AOV-traject van uw klant van u zou overnemen?

Ik ben zo’n specialist. Mijn kwaliteit is, dat ik weet hoe een verzekeraar denkt & handelt en wat de verzekeraar van de klant verlangt. Ruim 25 jaar AOV-kennis & ervaring heb ik in mijn rugzak. Dat heb ik opgedaan bij verschillende verzekeraars (AEGON, Interpolis, Zilveren Kruis & Klaverblad) in de functies van schadebehandelaar, accountmanager en acceptant van de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ondernemer. Het is de basis van mijn specialisme.

Wanneer een klant advies over een mogelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering van u wilt, dan is het maar al te belangrijk, dat dit goed gebeurt. Er zijn echter veel adviseurs, die dat traject liever uitbesteden aan een specialist.

Geldt dat ook voor u? Neem dan gerust contact met mij op. Belangrijk hierbij is om te weten, dat ik verder kijk dan alleen naar verzekeringen. Een combinatie met een andere voorziening is daarbij ook mogelijk. Zeker wanneer klant te maken kan krijgen/krijgt met een beperkte dekking voor een verzekering. Dit kan zelfs nog voordeliger uit pakken.

Voor 60-plussers is er een prima meerjarig alternatief beschikbaar. 

Verder kan ik onderhoud van uw AOV-portefeuille doen. Of simpelweg de lopende arbeidsongeschiktheidsverzekering van uw klant eens tegen het licht houden.

Ook bij een claim op de verzekering kan ik veel voor de klant betekenen.

Wilt u hierover van gedachten wisselen, persoonlijk kennismaken of bijvoorbeeld informatie over de kosten? Neem gerust contact met mij op.

Voor meer informatie

Contact