Het belang van de klant staat voorop

Niet iedere verzekeringsadviseur is vaardig op het gebied van de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zoals ik te weinig kennis heb op het gebied van bijvoorbeeld auto- en opstalverzekeringen. Als iemand mij daar naar vraagt zal hem zeker doorverwijzen naar een collega die dat wel heeft, misschien naar u?

Wilt u als verzekeringsadviseur ondersteuning voor een AOV-advies? Neem dan gerust contact met mij op.

U kunt op drie manieren een beroep op mij doen:

  • De financiële situatie van de klant wordt door u geïnventariseerd en na toestemming van de klant aan mij verstrekt. Het advies wordt door mij opgesteld. U brengt zelf het advies aan uw klant uit en bemiddelt naar de aanbieder.
  • De financiële situatie van de klant wordt door mij geïnventariseerd. Ook het advies wordt door mij opgesteld en aan de klant uitgebracht. Daarnaast bemiddel ik de klant naar de aanbieder. De klant blijft in uw portefeuille. U blijft in de toekomst ook aanspreekpunt voor de klant.
  • De financiële situatie van de klant wordt door mij geïnventariseerd. Ook het advies wordt door mij opgesteld en aan de klant uitgebracht. Daarnaast bemiddel ik de klant naar de aanbieder. In de toekomst ben ik het aanspreekpunt voor de klant als deze vragen heeft of om te ondersteunen wanneer er een beroep op de verzekering gedaan moet worden. De klant komt dan ook in mijn portefeuille.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en kosten.

Voor meer informatie

Contact