Wie ben ik

Mijn naam is Teun Blokland (1962). Sinds 1986 ben ik bij verschillende verzekeraars werkzaam geweest. De eerste zeven jaar was ik actief in de collectieve pensioenbranche. Daarna ben ik overgestapt naar Inkomensverzekeringen. Tot de op dag van vandaag heb ik daar geen spijt van, integendeel.

Sindsdien heb ik mij bezig gehouden met alle facetten rond inkomensverzekeringen. Dat begon met claims op de individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) ondernemers. Later kwamen daar de Verzuim- en WAO-verzekeringen – in 2006 opgevolgd door de WIA – bij.

Naast het verzorgen van de AOV-uitkering aan de betreffende ondernemer hoorde ook het re-integreren in het arbeidsproces tot het takenpakket. Dat gebeurde met hulp van professionals als een medisch adviseur en arbeidsdeskundige.

Vanaf 1999 heb ik mij afwisselend bezig gehouden met acceptatie en advies van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Naast AOV adviseerde ik ook de overige inkomens- en ziektekostenverzekeringen, de huidige Basisverzekering. Van medio 2010 tot eind 2013 bezocht ik klanten, thuis of elders op locatie.

In al die jaren heb ik in de verschillende keukens van AEGON, Interpolis, Zilveren Kruis en Klaverblad Verzekeringen mogen kijken.

Met al die verschillende ervaringen rond dit impactvolle verzekeringsproduct in mijn rugzak, heb ik besloten om mij te vestigen als zelfstandig consultant/adviseur met als specialisatie de AOV voor de ondernemer. Ik bied mijn diensten aan als consultant/AOV-specialist aan adviseurs die zo’n traject liever uit besteden.

Bij contacten met collega’s in mijn buitendienstperiode kondigde ik mijzelf wel eens aan als Blokland AOV Advies. Daar komt dan ook mijn bedrijfsnaam vandaan. Toen was het voor de grap; maar nu is het werkelijkheid én met een missie onder het motto “Kleine lettertjes worden groot”.

De klant moet weten en vooral begrijpen hoe hij of zij verzekerd is.